1 nyårs outfit som jag lovade ;)

Surface Lace Strap Dress SEK 199, Vila Basic - NELLY.COM

Nelly.com 199 kr








GINA TRICOT 149 KR


DIN SKO 699



Gina Tricot 149 kr


Gina Tricot 199


H&M 49.50


Kommentar:
Den där ursnygga och söta klänningen finns för ett rimligt pris som inte känns allt för mycket i plånboken på Nelly.com. Jag tycker den är ursöt och passar verkligen in på vilken fest som helst!
Enligt mig passar ett par leggings till allt! så som balklänningar till t-shirts, nästan iallafall. Har de dessutom lite glans som dessa från Gina Tricot är det ju ett extra plus! och tillsammans med den söta klänningen från Gina blir det jätte bra! Sen de snygga skorna från Din Sko tycker jag höjer upp hela outfiten! det höjer liksom nivån och stilen. Dessutom är ju den där sortens skor coola som bara den! Halsbandet med en fjäder är en speciell men söt accesoar från Gina Tricot som är som en söt liten detalj där som ger en extra liten stjärna till outfiten, inte nödvändig förstås. Den lilla svarta väskan är ju för underbart cool och söt på samma gång! precis som klänningen och skorna vilket blir perfekt när man behöver packa ner mobilen, läppglanset och plånboken. Till sist de små söta plopparna i alla möjliga färger och former. Ploppar sitter ju alltid rätt, till varenda outfit! De är söta och stilrena! Dessutom helt okej i priset!(ledsen för den usla bildkvalitén)

Outfitens totalpris:
Klänning 199
Leggings:149
Skor: 699
Halsband: 149
Väska: 199
Örhängen: 49.50
=1594,50 kr
(enligt en kalkylator har ej orkat räkna själv xD)

Sǻ totalpriset var ju ganska högt. Men om du vill kan du ju sumpa skorna eftersom de kostade ganska mycket eller strunta i halsbandet,leggingsen eller väskan ( du kanske kan piffa upp nått eget eller matcha på annat sätt) men klänningen och plopparna är absolut värda pengarna tycker jag! även om du säkert har ploppar från förut ;)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0