snälla underbara människor, rösta på min klänning!

Mina designade klänning på NELLY.COM
Mina designade klänning på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min klänning här!

 

 


Miss perfect

Jag saknar denna Carolina.
Hurdan var jag då? Hurdan är jag nu?
Vad är skillnaden mellan då och nu?
Allt och inget. Finns det något sådant, ja självklart.

Lite reklam för en tävling här va!

Vill du också vinna en parfym och ett kit m.m? gå in här!
http://juicycouture.carolinesmode.com/



Tävla och vinn
Juicy Coutures exklusiva skönhets- och modekit!


Du tävlar genom att följa två enkla steg:

1. Vilken Juicy Couture personlighet är du? Ta reda på det genom att läsa om de 4 personligheterna här nedan och välj den Juicy typ som passar in på dig bäst!

2. När du vet vilken Juicy personlighet du är, kan du vara med och tävla om fantastiska priser. Delta i tävlingen genom att skriva en motivering till varför denna Juicy personlighet är som du på din blogg eller via Facebook/Twitter längre ner på denna sida.

De två bästa motiveringarna (bästa på facebook/twitter och bästa på blogg), blir belönade med var sitt skönhets- och modekit innehållandes en Juicy Couture väska, ett Juicy smycke, en extra ljuvlig berlock samt ett helt doftkit beståendes av diverse Juicy Couture skönhetsartiklar.

2:a och 3:e pris kommer tilldelas på både facebook kommentar, twittring och blogginlägg. Dessa priser består av hela doftkit innehållandes Juicy Couture parfym, bodycrème, shower gel och bodylotion.

Tävlingen pågår mellan 14 juni och 5 juli 2011. Vinnaren utses av en jury bestående av representanter från Tailsweep och Elizabeth Arden. Juryns beslut går ej att överklaga. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Vinnarna kommer att publiceras här senast 20 juli.

RSS 2.0